Grenaa Lyngvej 3 - 29 September

 

Helt unikt og for første gang nogensinde åbner jeg vores sommerhus i Grenaa for besøg indenfor den 29 September

TID: fredag 29 september kl. 11-20

STED: Lyngvej 3 i Grenaa - er der godt vejr er der også malerier udenfor. 

Download invitation

TIP skriv dig på denne særlige GRENAA e-mail liste så er der en lille gave til dig, når du kommer. 

 

Du er også velkommen på listen hvis du IKKE kan komme den 29 september - så får du mails når der er nye Grenaa malerier eller udstillinger i området. 

Grenaa malerier side 2 fra invitation

Download invitation - med nogle eksempler på malerier fra Grenaa. (Hvis du maler selv så husk venligt at respektere copyrights og mit levebrød.)

Flere eksempler på malerier fra smukke Grenaa

Læs på bloggen om liv og glade dage i lystbådehavnen

20230805_164608

Tip - hvis du ønsker at give en bestilling  der har bestemte bygninger med er det en mulighed. Jeg elsker at jonglere med forskellige bygninger og bringe dem sammen til en historiefortælling.

Få mails ved nye Grenaa malerier eller udstillinger i området

Grenaa og omegn af Christina Christiansen


Ove og Gitte har ønsket at få malet et ekstra maleri ud over 2 jeg allerede havde malet - det kan også lade sig gøre. Når vejeret er godt og jeg er i sommerhuset på Lyngvej 3 i Grenaa laver jeg nogle gange "pop ups" udenfor. 


20230505_135529


Jeg elsker at tage i sommerhuset i Grenaa for at finde inspiration ro og fred til at male sjove familie fugle  og skæve farverige malerier af skønne bygninger fra hele verden og især fra Danmark.


Jeg har et godt øje til Grenaas smukke bygninger, og vil elske at høre om dine favorit bygninger fra Grenaa eller andre smukke steder. .

Få malet maleri af grenå


Til hverdag arbejder jeg, Christina Christiansen, på fuld tid i atelieret i Slangerup på Sjælland. Men jeg ELSKER at stikke af i sommerhuset nogle gange for at færdiggøre malerier til udstillinger, f.eks. den store årlige  Pinseudstilling.

Dette lille maleri er 18x24 - hedder Roadtrip with my love - og er hjørnet af den smukke Museumsbygning i Grenaa tilføjet en charmetrold af en gammel bil - jeg har altså noget med de gamle Citroën biler. 

20230508_160617


”Grenå er magisk” det er virkelig køreturen værd, jeg elsker de lange ture ved stranden med hunden og de ufattelige charmerende bygninger i byen.


Hotel Dagmar

Kender du den smukke hvide bygning i hjertet af Grenå  - Med Hotel Dagmar? den er ret charmerede - titlen er ITS NOT A CAR - ITS A LOVESTORY (og det handler også om bilen - se på bloggen)

20230511_182123


Her står jeg med Mie som fik malet hendes 3 favorit bygninger fra byen, tilsat 7 skønne børnebørn der spiller fodbold i gaden og gode venner der er klar til linedans.

20230508_115836Jeg er faldet pladask for museumsbygningen, Møllen, Kirken havnen og ja jeg kunne blive ved, jeg er på ingen måde færdig med at male Grenå og har du ønsker skal du endelig kontakte mig. 

Maler finurlige personlige malerier – dit  sommerhus rejseoplevelser - der hvor du bor 

Du kan kigge forbi med fotos af dit eget sommerhus eller en bygning du holder af og få malet lige den bygning der har betydning for dig. Kig for eksempler på Bestillinger

Bestillingsmaleri - Peter og Susannes Sommerhus

Her er et eksempel på Peter og Susanne – der har fået malet deres sommerhus, med alt den hygge og gode stemning de forbinder med at være der. Der er springgymnastik i haven, badminton og musik, fest og flag – selv barnebarnet og den elskede havetraktor er kommet med. Der er kommet et tag på klatretårnet i haven selvom det i virkeligheden mangler. Det er et projekt familien går og driller hinanden med snart skal ske, og nu hvor det er kommet på maleriet må det hellere ske i virkeligheden. Den lille flyver øverst til højre symboliserer at den ene søn har rejst rigtig meget.

Susanne og Peter blev virkelig glade for deres maleri - har du også et sted du vil elske at få malet i et personligt maleri ? Så konkakt mig på 2216 2223 eller kom til åbne arrangementer.

Peter og susannes sommerhus - overrækkes


Luftballoner er ofte med i mine malerier de symboliserer glæde, eventyr og rejser! 


Der er naturligvis også andre Byer og Steder jeg ELSKER at male

Her har du et glimt fra Hillerød (læs historie på bloggen) 20230415_152238

Og nogle gange er en enkelt by bare slet ikke nok vel? så vil vi have hele verden som legeplads.

Det er det store "Around the World" maleri et eksempel på - med Amsterdam Sydney Italien og Tyskland.

Around the world  Åbent Atelier Galleri CC