Hillerøds skæve vinkler


20230315_110642
 

Bank Bygningen i Hillerød på Hjørnet af Slotsgade og Torvet er med sit smukke hjørnetårn en af de mest eventyrlige bygninger i Hillerød. Område ved Torvet emmer af liv og glade dage, med de skønneste cafeer jeg er vild med området, og der er det smukkeste skue ud over Hillerød Slots sø. Det har været en udsøgt fornøjelse at få et bestillings maleri på at male denne charmerende bygning.

1676882968393

Da farver og pensel først kom i gang kunne jeg slet ikke stoppe - det bestilte maleri (vist ovenfor) fik to søstre i dagslys og en kæk lillebror i "By Night stemning"


Hyggeligt nok - kom bestillingen fra en der bor i ejendommen, så da maleriet skulle afleveres hygge jeg mig i stuen med udsigten over Torvet og jeg har lyst til at male flere af de smukke bygninger.   

Er du mest vild med Hillerød By Night? eller Dag?


20230415_152238


 

Hillerød rummer på så meget ... 

I det hele taget har Hillerød ufattelig mange skønne smukke bygninger og er omgivet af smuk natur, det ligger en hurtigt smuttur fra Galleri CC i Slangerup - så hvis du er forbi efter aftale eller kommer på en af de åbne events - kan det være et godt udflugtsmål.  
#KunstiPinsen #Gallericc #Aroundtheworld #Skævehuse #BesøgSlangerup #KunstiSlangerup #farverigemalerier #Danmarkdejligst #Hillerød #Torvet #Skævevinkler #Finurligkunst


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!