Blog

It is not a Car - IT IS A LOVESTORY

Bestillingsmaleri - Citroen - it is not a car it is a lovestory
For noget tid tilbage fik jeg en skøn bestilling - en kvinde syntes hendes skønne mand i fødselsdagsgave skulle have et maleri af deres skønne Citroen 2CV foreviget på lærred. 

Jo mere jeg hørte hende fortælle om hvordan de bruger den skønne charmerende bil til altid at tage på eventyr ud i det blå og nyde naturen og hinanden... jo mere bed titlen sig fast.... DET ER JO IKKE EN BIL.... DET ER EN KÆRLIGHEDSHISTORIE...

Hvis du ejer en charmerende bil, så overvej om det ikke ville være fant…

Læs mere…

Hillerøds skæve vinkler


20230315_110642
 
Bank Bygningen i Hillerød på Hjørnet af Slotsgade og Torvet er med sit smukke hjørnetårn en af de mest eventyrlige bygninger i Hillerød. Område ved Torvet emmer af liv og glade dage, med de skønneste cafeer jeg er vild med området, og der er det smukkeste skue ud over Hillerød Slots sø. Det har været en udsøgt fornøjelse at få et bestillings maleri på at male denne charmerende bygning.

1676882968393

Da farver og pensel først kom i gang kunne jeg slet ikke stoppe - det bestilte maleri…

Læs mere…

Italiens magiske charme malet i glade farver

ferieminder Italien 60x40 kr 2400

Ferieminder fra Italien

Smukke Italien fortolket i meget fri fantasi af Christina Christiansen - hun fortæller og opfordrer dig til at dele dine kommentarer nederst på siden. 

Jeg er vild med Italien - sproget er fantastisk - så mange smukke bygninger lækkert mad og dejligt vejr... Jo faktisk altid godt vejr i Italien, i hvertfald på min personlige statistik . -Hvad med din? 

Hvad elsker du allermest ved andre lande, har du nogle favoritter? jeg holder af at høre om det.

Læs mere…

Love Town

Love Town 40x50

Love Town - skæve huse i en lille magisk kærligheds by, der emmer af det gode liv og eventyr. Maleriet er 40x50. 

 

Mens kærlighedsbyen hænger her i galleriet og sender glade vibes - tænker jeg over hvad er EGENTLIGT de store kærlighedsbyer? hvad tænker du?

Rom?

Paris? 

Venedig? 

Maldiverne? 

Øhop på Hawaii uden nærmere by betegnelse... ?

DIN BY? 

 

Hvor har du fundet kærlighed? i Hvilke lande og byer har du oplevet dette - kunne du tænke dig at få malet kærlige ferieminder? sjove ople…

Læs mere…

Dig og mig fugle med humor og kærlighed a la CC

Jeg, Billedkunstner Christina Christiansen, håber inderligt du kommer til at side og tænke på par du kender når du ser denne video, og nøj hvor vil jeg gerne høre hvad du "ser" i disse finurlige farverige fuglepar. Fortæl også gerne i kommentarfeltet nederst på bloggen, hvilke dig og mig typer du kunne tænke dig at se på kommende udstillinger.


Jeg er crazy vild med at udtrykke PAR i form af fugle på lærred.

og hvor kommer inspiration så fra tænker du måske... ? Nogle gange er det bare tanker…

Læs mere…

Familien Kuhre & de steder de elsker på lærred

Familien Kuhre fra Slangerup har fået malet deres livshistorie - udtrykt i steder de elsker krydret med skønne minder og oplevelser.  Alle husene er malet skævt og finurligt. Derudover, er familiens medlemmer malet som fugle.

Hver eneste lille detalje i maleriet har sin egen historie her får du nogle af dem. 

Claus Kuhre der har bestilt maleriet ville rigtig gerne have et personligt maleri der omhandledes tiden fra han og Anne-Lise rykkede teltpælene op i København og flyttede til Slangerup fo…

Læs mere…

Eventyrlige kloge ugle med invitation til dig og mig

Eventyrlige kloge uge med invitation til dig

Denne lille cutie kom flyvende ud af penslerne ..hun skulle egentlig ha fløjet direkte ind på et stort lærred ....men den lille eventyrlige kærlige fugl insisterede på at få sit eget lærred ....

Hun har en invitation til dig og mig ..og alle der vil kigge på hende...En invitation til at skrue op for eventyr fantasi og drømme......En invitation til at få øjnene op for hverdagens små og store eventyr.

Bare rolig hun er en af de kloge ugler fra Harry Potter universet, der aldrig g…

Læs mere…

Livsglad kunst på kulturaften Slangerup Side by Side 29 okt 2021

Puf Pip Bananza Familien 70x140 FUB 2


Jeg håber helt vildt at se dig i Slangerup om en uge - fredag den 29 oktober kl. 17-20, i forhallen ved biblioteket - der udstiller jeg på kulturaften, der er Jazz i gaden, bål med spejderne på parkeringspladsen foran biblioteket, historier kreahygge på biblioteket, Speedway ved Brugsen, Get Fit inspiration (læs hele mailen)... Som altid skal jeg nok huske at lave et par fb lives, så dig der ikke kan komme live kan opleve min udstilling online inden det går løs. 


Se video- Pip Puff Bananz…

Læs mere…

Artist Talks #1 - Kærlighedens Bånd


Kærlighedens bånd handler om de gode relationer

Undervejs i malerierne har jeg overvejet en række ting som du måske også syntes er interessant at overveje... 

Hvem er i dit liv du holder rigtig meget af?  

Hvordan bygger man EGENLIGT gode kærlige relationer? både til dem vi elsker allermest der er tættest på os, til gode bekendte, kollegaer. 

 

Jeg har tænkt rigtig meget på mine egne børn da jeg malede dette maleri - og vores relation... 

- Både på godt og ondt hvad har jeg bidraget med …

Læs mere…