Tag godt i mod - mit første Mercedes-Benz Maleri: "Parisian Speed"

Drømmer du om at føle vinden i håret, mens du cruiser gennem de ikoniske gader i Paris i en smuk Mercedes-Benz? Nu kan du opleve den magiske følelse hver dag med det lille  eksklusive kunstværk, "Parisian Speed." FIRST EDITION 😊


20230916_094146

Maleriet fanger øjeblikket, hvor elegance møder hastighed. En elegant dæmpet blå Mercedes-Benz accelererer forbi det ikoniske Eiffeltårn,  en unik kombination af stil og hastighed i kærlighedens by Paris.

Hvorfor Paris? – kærlighedens by.

Jo ser du – jeg har meget længe taget tilløb. Lige siden - Mercedes Forhandleren - Gørløse Auto – begyndte at bygge den ene bygning efter den anden i min baghave… har jeg leget med tanken og JEP årene er gået… OG  så kom dagen endelig hvor jeg fattede mod og forsøgte mig med at fange den stemning af fart stil og elegance.

Jeg startede med bilen og abstrakt sus i baggrunden… tiden gik og mere og mere kaffe blev drukket,  og jeg blev mere og mere forelsket i motivet. Mercedes-Benz ER bare en elegant bil. Charmerende forførende og vupti – DER kom ideen at tilføje Paris Kærlighedens by.

Fordi, de skæve bygninger allerede har en stor plads i mit billedunivers, måtte min første kærlighed til Mercedes-Benz simpelthen få sig en kærlig velkomst hilsen i familien.

Dette lille kunstværk er ikke blot et billede, det er en fortælling om elegance, fart og den unikke følelse af at opleve Paris bag rattet i en Mercedes-Benz. Det er også en historie om at give ideer tid til at modnes og elske livet.  

 

Mod på større kærlighed

1694849732460

Jeg er klar til at tage dette maleri videre i stort format – skal jeg male et til din stue, kontor eller enhver plads, hvor du ønsker at blive mindet om skønheden i Mercedes-Benz og charmen i Paris. Det er ikke bare et maleri; det er en erklæring om din kærlighed til stil, luksus og det pulserende byliv.

Måske du skal have ferieminder? Dit hjem eller firmadomicil i baggrunden på dit unikke værk?