3-4 sept. besøg CC i Slangerup på Kunstrunden

Tilmeld mig gæstelisten - JA tak til gave ved besøg

Der er ca. 100 kunstnere tilknyttet Kunstrunden Nordsjælland - og mange har åbent den 3-4 september, i deres atelier. Det giver dig en HELT UNIK mulighed for at opleve kunstnerne og værkerne lige dér hvor de skabes.

Det kan du opleve hos Christina Christiansen i Slangerup


Forårsfornemmelser 70x140 Danse maleri af CC


Hos mig, Christina Christiansen, i Slangerup, på Håndværkervangen 21, bliver der meget at gå på oplevelse i da jeg ønsker at vise dig mine mange forskellige universer. Du kan opleve florlette og udtryksfulde danserinder. Eventyrlige huse der pirrer til fantastisen og indre glæde. Abstraktioner, skønne landskaber og både fjollede og fine fugle...

Heldigvis har jeg 4 udstillingssteder på Håndværkervangen 21: Mit atelier 2 store telte og stor overdækket garage. Derudover, udstiller jeg fast med stor udstilling i Slangerup Idræts og Kulturcenter - som er 5 minutters gang fra min bopæl. 


Værtinde gaver med fugle eller huse galleri CC


KL 12:00 begge dage er er maledemoer - men det er ikke kun mig der udstiller... eller skal være kreativ. DU og DIT INDRE legebarn udfordres til LEG med GADEKRIDT  - jeg håber hele vejen bliver dekoreret - tag meget gerne gadekridt med hvis du har på lager! 


Fuglemaleri 100x100 - og gæsteliste til kunstrunden


Der er lodtrækninger og gaver til dem der er tilmeldt min personlige GÆSTELISTE - og adgang til male kursus online i 5 dage hvor du lærer at male en blomst "start to bloom"  - sig blot du er på GÆSTELISTEN så sender jeg dig personlig adgang som tak for besøget. 

Tilmeld mig gæstelisten - JA tak til gave ved besøg

Du kan følge mine forberedelser på Facebook

Snigpremiere - Gallery ArtTour i Hillerød, eller i Slangerup Idræts og Kulturcenter (fra medio August)

På Marienlyst Slot er der fællesudstilling

Mange af de 100 faste kunstnere på Kunstrunden har åbne døre den 3-4 september og vi har en skøn fællesudstilling med et værk fra alle kunstnere på Marienlyst Slot i Helsingør. 

Der er fernisering lørdag 27 August kl. 14-16

Desværre kan jeg ikke være der personligt for jeg deltager på Markeds og Jazz dag i Slangerup hvor jeg skaber stemning af Montmatre om vejeret er med os på Brobækgade 12 i Slangerup kl. 10-15.

Fra 27 august til 11 september er der åbent alle dage fra kl. 11-17

Mød kunstnerne tættest på mig