It is not a Car - IT IS A LOVESTORY

Bestillingsmaleri - Citroen - it is not a car it is a lovestory
For noget tid tilbage fik jeg en skøn bestilling - en kvinde syntes hendes skønne mand i fødselsdagsgave skulle have et maleri af deres skønne Citroen 2CV foreviget på lærred. 

Jo mere jeg hørte hende fortælle om hvordan de bruger den skønne charmerende bil til altid at tage på eventyr ud i det blå og nyde naturen og hinanden... jo mere bed titlen sig fast.... DET ER JO IKKE EN BIL.... DET ER EN KÆRLIGHEDSHISTORIE...

Hvis du ejer en charmerende bil, så overvej om det ikke ville være fantastisk at få den malet på finurlig farverig vis.

Hvad med at få udtrykt de steder du elsker - der hvor du vil køre til på dit eventyrlige "roadtrip" ? Hvilke oplevelser har du egentlig lyst til at skabe for dig selv? eller mindes om? 

Selv har jeg netop været i sommerhus ved skønne vidunderlige Grenå - og derfor fik jeg lyst til at male HOTEL DAGMAR ... smuk hvid bygning med masser af historie. 
20230511_182123
Fordi, Grenå rummer mange ferieminder og godt familie oplevelser, og bare har et utal af smukke bygninger - så er det et af mine favoritsteder at tage på ROADTRIP til - hvor vil du gerne køre til?

Håber at se dig på Kommende EVENTS hvor vi kan tale om bygninger og evt. biler der betyder noget for dig og som du vil elske at se på hver eneste dag. 
Kom til Kunst i Pinsen i Slangerup

Sørg for at være tilmeldt gæstelisten per mail der er 80 skønne kunstgaver til de første der ankommer på udstillingen - men KUN hvis du er tilmeldt gæstelisten per email. 


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!