Liv og glade dage på lystbådehavnen

Liv og glade dage i Lystbådehavnen - Galleri CC - Grenaa Lystbådehavn
Der er helt særligt liv og glade dage i denne lystbådehavn. Lad mig fortælle lidt .... den er malet med meget stor inspiration fra den charmerende lille fine lystbådehavn i Grenaa. 


Der er en helt særlig stemning over havnen, har du mon været der? og hvad elsker du ved den havn? eller Lystbådehavne generelt?

Helt særligt i Grenaa - så er jeg VILD med at der findes et hus der hedder "PUSTERUMMET" ... for det er jo lige det man har brug for ikke ? En tur på havnen er et pusterum .

- Noget der giver en skøn oplevelse af fred og ro....
- Glade dage og grin...
- Fest og finurligheder...


Og så er der tit en masse liv på havnen... selv elsker jeg glæden over at se en gyngende barnevogn og forældres kærlighed der stråler.


Når livet når det er allerbedst 🥰  og mest festligt er vi tilstede og nyder det som er ... lige her og nu... og det er lige hvad jeg ønsker maleriet skal minde dig om.

Vasketøj på havnen??? det har jeg dog aldrig set tænker du måske... næ det har jeg faktisk heller ikke. I mine malerier med skæve finurlige fortolkninger af bygninger og steder på lærred - så er vasketøjet symbol på at leve livet og være 100% dig selv. Altså et hjem er et sted der leves og ikke en fotosession for Bo Bedre.

ET pusterum fra dårlige TV nyheder og stress og jag... det er også det en tur på lystbådehavnen kan give dig. Nu nu håber jeg at maleriet her vil bringe en stemning af liv og glade dage til dig.  


Maleriet er til salg 🥰🥰🥰 selvom jeg indrømmer, det straks er flyttet ind i vores egen stue 🤩🤩🤩
Lige under chokolade plakaten (det er en fornem plads 😆)

Det måler 30x80  - helt perfekt størrelse til en boghylde (jep den fra IKEA)

Liv og glade dage - Galleri CC Grenaa Lystbådehavn


Vil du gerne have mails når der er nyt på bloggen / facebook om Grenaa malerier? eller når jeg har udstillinger i området? Tjek Alle udstillinger - ChristinaChristiansen.dk/ses

Grenå er et helt særligt kapitel - jeg er vild med at male derfra mere om Grenå0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!