Sommerhusstemning af hygge og livet der bare leves for fuld udblæsning

Peter og Susanne har ønsket at få udtrykt FERIESTEMNING og SOMMERHUSHYGGE i dette maleri - du kan under kunst i Pinsen i Slangerup (26-29 maj) se det irl. Og høre om deres bestilling. 

Bestillingsmaleri - Peter og Susannes Sommerhus

To store bestillingsmalerier med Slangerup i centrum

Bestillingsmaleri Claus og Anne-Lise Kuhre - Slangerup af Christina Christiansen

Livshistorie fortalt BÅDE i Huse og med sjove fugle til  Familien Kuhre fra i Slangerup. Her gik ønsket på mange finurligheder og detaljer. 

Ikke to familier eller bestillinger er ens. Her er samme str. lærred - mange af de samme farveønsker og bygninger fra Slangerup. MEN en hel anden stemning - og ønske om åbent landskab og natur. 

20230414_105434

Malerierne laves naturligvis også i meget mindre formater og kan have f.esk. to bygninger på - her er et GRENÅ maleri - ikke en bestilling - men til salg - du kan se mere om Grenå her

20230421_182235


Du får dine bestillinger udarbejdet lige præcis sådan at vi rammer stemningen af det du ønsker. Nedenfor har du eksempel med Frederiksborg Slot i Hillerød - givet i gave til en 90 års fødselsdag - det blev meget vel modtaget. 


 SÅDAN Griber vi det an

Når du laver en bestilling hos mig - så starter vi med at finde ud af størrelsen på maleriet, ønskerne til hvad der skal med på maleriet, farverne og udtrykket. 

Har du som Gitte og Hans - en fin plads over en skænk? så er formatet 50x150 ofte en rigtig god løsning.  Her er vidunderlige København i Centrum for fortællingerne, og jeg har arbejdet meget frit. 

 Gitte og Hans Bestilling af københavn

Er du vild med biler? 

Da jeg hørte om de ture et skønt ægtepar gennem mange år har taget i deres Citroën 2CV så gav jeg malerierne titlen, "It is not a car - It is a Lovestory" 

Bestillingsmaleri - Citroen - it is not a car it is a lovestory

 

og Historien har jeg fortsat - her går turen til Hotel Dagmar i Grenå. Det er ikke et bestillingsmaleri - men her ser du hvordan kombination af huse og biler kunne være i et maleri - måske du har et skønt ferieminde og en bil der skal med? 

20230511_182123