Eventyrlige kloge ugle med invitation til dig og mig

Eventyrlige kloge uge med invitation til dig

Denne lille cutie kom flyvende ud af penslerne ..hun skulle egentlig ha fløjet direkte ind på et stort lærred ....men den lille eventyrlige kærlige fugl insisterede på at få sit eget lærred ....

Hun har en invitation til dig og mig ..og alle der vil kigge på hende...En invitation til at skrue op for eventyr fantasi og drømme......En invitation til at få øjnene op for hverdagens små og store eventyr.

Bare rolig hun er en af de kloge ugler fra Harry Potter universet, der aldrig giver op. Hvis du glemmer at tage i mod invitationen til eventyr ..eller andre tager modet fra dig .....så kommer der flere invitationer...præcis som Hedvigs insisterende indsats for at få invitationen igennem til Harry Potter. 


Faktisk håber jeg - at du hver eneste gang du ser på hende. Får et lille magisk eventyr smil på læben....

Har du tænkt på at vi er en del af et uendeligt stort magiske univers? Med skønne dyr, dejlige mennesker og masser af mulige oplevelser? Ja vi har krige, ulykker og alt muligt at stresse over. MEN når vi tager imod, den lille kloge ugles invitationen til at se hverdagens magi, kan vi mærke glæden ved livet. Det er min påstand at når vi mærker lidt mere af livet glæde - så får vi også mere at give til andre. 

Min hverdagsmagi er ganske enkelt - jeg skal bare male. Og jeg håber inderligt at mine værker bringer håb og glæde til alle der kigger på mine malerier....

Må din dag /aften blive eventyrlig magisk
CC

PS skriv rigtig gerne i hilsen helt i bunden af bloggen.... her er kommentarer på facebook tak for dem - hvis du ikke allerede følger FB siden så anbefaler jeg det. 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!