Livsglad kunst på kulturaften Slangerup Side by Side 29 okt 2021

Puf Pip Bananza Familien 70x140 FUB 2


Jeg håber helt vildt at se dig i Slangerup om en uge - fredag den 29 oktober kl. 17-20, i forhallen ved biblioteket - der udstiller jeg på kulturaften, der er Jazz i gaden, bål med spejderne på parkeringspladsen foran biblioteket, historier kreahygge på biblioteket, Speedway ved Brugsen, Get Fit inspiration (læs hele mailen)... Som altid skal jeg nok huske at lave et par fb lives, så dig der ikke kan komme live kan opleve min udstilling online inden det går løs. 


Se video- Pip Puff Bananza fuglebande 2.0 malerier medbringes (du kan lære at male dem her)

Mange af mine skæve huse og ELVIS fugle - se på video

Ca - en gang i timen laver jeg en 5 minutters lyndemo at en fugl


Her har du TEAM ELVIS på video :-) mød dem (og mig) på udstillingenKom og få en rigtig god snak om kunst - om spændende online live kurser i November (tilmelding er åben) - om den nye store fuglebande- eller min maleskole

Mini Abstrakt Be brave


Der er en EKSTRA lille julegave til de første der køber malerier på udstillingen - så jeg vil starte kulturaftenen hos mig på Biblioteket. Jeg udstiller dog også andre steder i byen med lille udvalg af malerier!  

Mindful efterår (1)


Der er Halloween hygge flere steder i byen - så tag hele familien med til 3 fantastiske timer i Byen. Jeg udstiller også hos Byens bedemand (hvor Jazzen holder til når de ikke spiller udenfor på Kongensgade) - og lige overfor hos  GET FIT By Kuhre (i den gamle handelsbank) - med efterårs landskaber mm. 

Kulturaften


På glædeligt gensyn

Christina


PS: Tænker du hvad så med Parkering? Kongens gade er spærret af for at gøre god plads til man kan gå i byens midte - så parkering er tilstødende gader f.eks. kirkestrædet, Kingovej, eller  parkeringspladsen ved Protreatment eller eller ved fakta0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!