AFSLØRING - Julemaleri til Frederikssund Bykalender julen 2024


Forsidemaleriet til Frederikssund kommunes Bykalender Julen 2024 - er malet af mig - Christina Christiansen. Her står jeg med Formanden for Julehjerter Jægerspris og omegn, Charlotte Drue - som er super begejstret og rørt over maleriet. 

Julemaleriet udtrykker magi fællesskab og sammenhold, det er symboliseret ved at samle 3 markante bygninger fra Frederikssund kommune er bygget sammen til et samlet torv med juletræsfest i midten. De 3 bygninger er det gamle Rådhus i Slangerup - Torvet i Frederikssund og det magiske Jægerspris Slot.

Tanken bag julemaleriet er selvfølgelig også at skabe den gode stemning af fred og lidt julemagi. Nordlyset symboliserer det magiske - f.eks. den magi der opstår når vi vælger at samarbejde og hjælpe hinanden.

Sammen kan vi udrette store ting! Det er Julehjerter i Jægerspris og Omegn et godt eksempel på. 

Kalenderen sælges af Bykalender.dk - og en del af omsætningen går til at støtte det gode arbejde for Julehjerter i Frederikssund Kommune. Jeg, Christina Christiansen har bidraget med tid krudt og kræfter på at lave et maleriet der er fotograferet og nu bliver trykt på kalenderen 2024. Jeg bidrager også ved at "være en af 24 låger". Det betyder at hvis du køber kalenderen - kan du indløse en låge hos mig i Galleri CC Slangerup. 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev for at høre mere - og afsløring af hvordan det kommer til at foregå - du hører også om alt hvad jeg finder på af events, udstillinger og gode tiltag blandt andet et ekstra tiltag for at støtte Julehjerter. Derudover trækker jeg lod om gavekort til malerier på kr. 1.000 4 gange om året. 

Se alle arrangementer her- og husk du altid er velkommen i Galleriet på Håndværkervangen 21 efter aftale! 

Se hvilke Byer jeg har malet malerier fra

Faste udstillinger:  Slangerup Idræt og Kultur Center - Kig ind mod svømmehallen, cafeområdet og ned mod træningssalene. Hotel Park Inn - Engvej 171 Khb, Tjek lobby restaurant, trappeopgang og lounge område. 


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!