Malerier med smukke Fornæs fyr nær Grenaa af CC

Sæt ❎️ i kalenderen 9-11 Maj hvis du er i nærheden af Grenaa så - tjek om der er sat udendørs pop-up udstilling ud på Lyngvej 3. (kun hvis vejret er godt) 


Jeg knuselsker Grenaa - derfor maler jeg motiver derfra

Jeg glæder mig helt vildt til at lave maleri med Fornæs Fyr omgivet af smukke rapsmarker!. 

Vil du se resultatet?

TILMELD DIG denne GRENAA liste til dem der er interesseret i mine Grenaa malerier  og/eller at besøge mig i når jeg holder events i Grenaa. Se alle arrangementer her- og husk du altid er velkommen i Galleriet på Håndværkervangen 21, i Slangerup efter aftale! 

20240504_142856

Fast udstillinger:  Slangerup Idræt og Kultur Center - Kig ind mod svømmehallen, cafeområdet og ned mod træningssalene. Hotel Park Inn - Engvej 171 Khb, Tjek lobby restaurant, trappeopgang og lounge område. 


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!