Dig og mig fugle med humor og kærlighed a la CC

Jeg, Billedkunstner Christina Christiansen, håber inderligt du kommer til at side og tænke på par du kender når du ser denne video, og nøj hvor vil jeg gerne høre hvad du "ser" i disse finurlige farverige fuglepar. Fortæl også gerne i kommentarfeltet nederst på bloggen, hvilke dig og mig typer du kunne tænke dig at se på kommende udstillinger.


Jeg er crazy vild med at udtrykke PAR i form af fugle på lærred.

og hvor kommer inspiration så fra tænker du måske... ? Nogle gange er det bare tanker der opstår undervejs, andre gange er det faktisk specifikke personer...så i videoen ovenfor får du 3 forskellige eksempler. 


Dig og mig gammel kærlighed ruster aldrig...

20230415_143828


Åhhhh det sådan med en vis portion selv ironi... jeg kan ikke se mig fri fra at have MANGE ideer til projekter i hjemmet... Måske kender du også et par, hvor den ene fabler om 7 tusinde projekter mens den anden... Åhhh, den anden bare bliver lidt træt i betrækket? Min søde mand kan godt have de øjne som ham til venstre når jeg sådan for alvor slår mig løs... 

Men på trods så går det - for gammel kærlighed ruster aldrig, og man bliver mere rummelig med alderen.


Dette skønne par som fugle


Bestillingsmaleri Claus og Anne-Lise Kuhre - Slangerup af Christina Christiansen


I forbindelse med en spændende bestilling til familien Kuhre, der har fået deres livshistorie fortalt både i bygninger og mennesker udtrykt med fugle - malede jeg et EKSTRA "dig og mig og vi to" maleri.

Galleri CC dig og mig its a lovestory

Måske kender du også et "Dig og mig - its a lovestory" typerne... ... der måske har Aperol som yndlingsdrink? Er pjattet med Københavnerbænke og lygtepæle? og laver fis med lakridspiber? og elsker at hive solbrillerne frem...?

Så kan det være du skal løbe med dette maleri (skriv for at spørge om priser og om det stadig er til salg) 


Så er der maleriet med de fluffede puffede total cuties

Galleri CC - nuttet fuglepar


- måske nyforelskede på første eller 27 ende år? Kender du sådan et par... ? har du lyst til at se mange flere? - Det håber jeg - jeg håber i den grad at se dig på et af mine kommende arrangementer.


Jeg vil elske at høre hvad du syntes om malerierne og hvilke dig og mig fugle du syntes der skal med på næste udstilling. ...

Ved interesse kontakt mig - "Dig og mig - gammel kærlighed ruster aldrig" er netop solgt da jeg lavede denne blogpost. 


De to andre vil måske hvis du eller andre ikke løber med dem inden, være at finde på næste events.

Vil du høre mere om familien Kuhres spændende bestilling er der en video om det lige her

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!