Christina Christiansen

For FRED - maleworkshop med CC

Online kursus for fred fugl og peace on earth


Køb adgang til  HELT SPRITNY workshop  - med fred som Tema - jeg maler på en A4 maleplade & på akvarel papir - du lærer at udnytte dit papirarbejde max - og jeg giver dig inspiration til at lære at eksperimentere og opfinde nye teknikker.

For fred workshop - papir arbejde

Farverne holdes til basis - en blå, gul, rød (magenta), sort og hvid. 


Alle kan være med - Der er f.eks. lavet ekstra blomster træningsvideo hvis du er ny til at lave blomster og gerne vil øve det først. Du har et helt år til at "vokse med workshoppen" - jeg håber virkelig mange vil købe og støtte op om initiativet. 


Peace maleri ukraine

Alle der køber inden 20 Marts bidrager med 30% af omsætningen til Ukraine. (jeg skal også betalte moms af det fulde beløb du køber for) 


ADGANG er ONLINE SELVSTUDIE et ÅR for alle billetter så du har god tid til at gennemføre. 

Workshoppens værdi bliver kr. 500 - som et socialt eksperiment - laver jeg priser fleksible så man betaler hvad man syntes man kan. Nogle vælger at betale mindre (DET ER OK!!!! hellere du tager den billigste billet end ikke køber!)  - Nogle vælger at betale mere og tak du gør det muligt for mig at tilbyde fleksible priser. Nogle vælger at HJÆLPE ved at dele mulighed for køb - så er der 3 venner der køber og snupper lidt lavere pris får vi jo samlet det samme sammen... så hjælp gerne. 


Gå ikke i dilemma diskussion med dig selv om hvad du bør betale!  - så tag den billigste af dem du overvejer - du er velkommen til at skrive til mig og sige jeg har fortrudt jeg vil gerne betale kr. X Y Z mere.... bagefter

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

For FRED - maleworkshop med CC

DKK 400
Total due DKK 400

Payment information

After clicking 'Pay with Quickpay/Nets (payment window)' you will be redirected to Quickpay/Nets (payment window) to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.